Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Jan en Evie

Mirjam is een zeer flexibele gastouder. Onze kinderen komen al vanaf baby bij Mirjam en nu zijn ze 5 en 6 jaar .

Mirjam is heel erg begaand en betrokken met de kinderen. Ze onderneemt ook activiteiten bijvoorbeeld een tochtje met de trein.

Er word geknutseld en er is genoeg speelmogelijkheden. Onze kinderen hebben het erg naar hun zin. Echt een super gastouder! Waar wij veel vertrouwen in hebben.


maandag 29 augustus 2016 14:54
Joost en Yvonne

Mirjam is als gastouder een lot uit de loterij!

Mijn kinderen zijn 7 jaar lang met veel plezier bij Mirjam in opvang geweest.

 

Mirjam is een geboren gastouder en weet een goede opvang te bieden, vanuit nature is ze warm en gastvrij. Ze kan haar aandacht aan de groep bieden daarnaast geeft ze ook de individuele aandacht welke belangrijk is voor een kind in ontwikkeling. Mirjam is creatief en weet deze creativiteit ook de bieden binnen de begeleiding naar de kinderen. Ze is flexibel, liefdevol, humoristisch en eerlijk in de communicatie/ terugkoppeling naar ons als ouders.  Mirjam heeft haar benodigde cursussen en opleidingen gevolgd en volgt de follow up cursussen. Het belangrijkste is dat ze een veilige plek weet te bieden met een stuk voorspelbaarheid kortom professionele opvang waar mijn kinderen met veel plezier naar toe gingen.

Mirjam is een gastouder welke zorg op maat weet te bieden met net dat beetje meer;-)


zaterdag 21 mei 2016 12:38
B. Hoeijmakers- Christiaens

Mijn zoon heeft het super naar zijn zin gehad bij Miriam! Niets is haar te dol; ze houdt heel erg van knutselen, van lekker dollen met de kinderen, ze haalt alles uit de kast. Ze stond 's morgens om 07.30 uur al pannenkoekjes te bakken om mee te nemen naar de speeltuin.

Helaas moest ik door een wijziging in mijn werksituatie de dagen ruilen en heb ik een andere optie gekozen wat opvang betreft maar als mijn zoon had mogen kiezen wist hij het wel.

Miriam bedankt voor alle goede zorgen en dat je nog lang plezier mag hebben van al je kids!


maandag 25 april 2016 12:15
I. van Houtert

Mijn kinderen zijn jaren lang met veel plezier naar Mirjam gegaan. Voor ons was het belangrijk dat onze kinderen naar een flexibele, vriendelijke, liefdevolle en kundige gastouder zouden gaan. Mirjam voldoet ruimschoots aan deze kwaliteiten.

Onze zoon heeft een stoornis binnen het autistisch spectrum en hier is Mirjam zeer vakkundig mee omgegaan. Zij heeft een cursus gevolgd om meer kennis te vergaren en met Mirjam was alles bespreekbaar. Door onze goede communicatie kon onze zoon prima functioneren bij Mirjam.

Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking met Mirjam en zullen haar zeker bij een ieder aanraden.


maandag 29 februari 2016 19:06
Antoinette Coumans

Met heel veel plezier gingen onze kinderen naar Mirjam. Flexibel en creatief als ze is, wist ze ieder kind zichzelf te laten zijn. Veel mocht en bijna alles kon en dat toch binnen gestelde grenzen. Nu onze kinderen op t voortgezet onderwijs zitten kijken wij als gezin terug op een hele fijne basisschooltijd waarin zij zeker ook haar aandeel heeft.


maandag 15 februari 2016 07:01
J. Van Summeren

 

Mirjam is creatief, flexibel, zorgzaam en heel gastvrij!

Onze meiden gaan hier altijd met veel plezier naar toe!


woensdag 03 februari 2016 09:35